Input your search keywords and press Enter.

Ljeto u Valamaru vam i ove godine donosi najbolje projekcije filmova u sklopu Open Air Cinema u Parku Maslinata. Open Air Cinema je odličan način za provesti večer na otvorenom. Predivan park, ležaljke i hladna pića uz najbolje filmove koje ćetemoći doživjeti četvrtkom i nedjeljom. Tako će najmlađi filmoljupci imati priliku pogledati najbolje animirane filmove četvrtkom s početkom u 21 sat, dok će se igrani filmovi prikazivati nedjeljama, također, s početkom u 21 sat. Ovogodišnja tema Open Air Cinema su filmovi nagrađeni Oscarom tako da će svi posjetitelji imati priliku pogledati najbolje svjetske filmove i to besplatno.

Već ovoga četvrtka 20. lipnja biti će prikazan prvi animirani film za naše najmlađe –
Otto: Istraživač Dubina. Otto je avanturistička hobotnica (posljednja od svoje vrste) koja živi u dubini sa štreberskom i nespretnom ribom Evom i neurotičnom škampicom Alice. Kada nesreća razori njihov dom, kreću na opasan put u potragu za novim domom.


U nedjelju 23. lipnja biti će prikazan prvi igrani film nagrađen OscaromGreben Spašenih.Greben Spašenih / Hacksaw Ridge je australsko-američki biografski ratni film iz 2016. godine koji je nastao prema inspirativnoj i predivnoj istinitoj priči o vojniku Desmondu Dossu. Desmond Doss je prvi vojnik koji je bez ispaljenog metka dobio Medalju časti.

Projekcije će se događati svaki drugi tjedan, četvrtkom i nedjeljom, s početkom u 21 sat.
Raspored ostalih filmova možete pronaći na Valamarovoj Facebook stranici – Ljeto u Valamaru.Ulaz je besplatan na sve projekcije, a za sve posjetitelje osiguran je i besplatan parking.

Odnosi s javnošću

Valamar Riviera d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *