Input your search keywords and press Enter.

Kraj sezone uz fado & Coppeliju!

*Fotografije za preuzimanje su dostupne na ovom linku.

Nakon uspješne posljednje ovosezonske premijere “Adam i Eva” – sami kraj kazališnog rasporeda KMD-a rezerviran je za glazbenu poslasticu koju sprema Ivo Perkušić & FADO5. Koncert će se održati 8. lipnja s početkom u 21h! U teatru će također iduća 3 dana zaigrati baletna predstava “Coppelia” u produkciji Umjetničke škole Luke Sorkočevića.
Glazbeni doživljaji koje donosi portugalska glazbu na suvremen način u kojem se stapaju Oceanija i Mediteran! Repertoar je sastavljen od nekih od najboljih fado pjesama koje su otpjevali muški fadisti. Koncert Ive Perkušića i FADO5 užitak je jednako za domaću i inozemnu publiku koja je imala prilike slušati i gledati njihove nastupe na svim većim i važnijim kulturnim događanjima ljetnih domaćih pozornica, ali i u Lisabonu.
“Coppelia” igra 4., 5. i 6. lipnja s početkom u 19h na velikoj sceni KMD-a. Graciozni i pomno uvježbani pokreti učenica i učenika baletnog odjela Umjetničke škole Luke Sorkočevića zaokružili su i okrunili temeljit i naporan, ali nadasve umjetnički nadahnut rad koji je premijerno odigran u 2018. Predstava je ostvarena uz koreografiju i režiju nastavnica baletnog odjela u suradnji s članom ansambla Kazališta Marina Držića – Edijem Jertecem.

KMD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)