Input your search keywords and press Enter.

Konferencija o aktualnoj ekonomskoj problematici na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Četvrta međunarodna znanstvena konferencija DubrovnikInternational Economic Meeting (DIEM 2019) s temom Globalni trendovi i izazovi u vremenu četvrte industrijske revolucije (Industrije 4.0) – Global trends and challenges inthe era of the fourth industrial revolution (The industry 4.0),održat će se 27. i 28. rujna 2019. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.

Svečano otvaranje Konferencije predviđeno je u petak, 27. rujna, u 10 sati, u učionici E-6 sveučilišne zgrade na adresi Lapadska obala 7 (Vila Elisa).

Cilj je konferenciji okupiti znanstvenike iz cijelog svijeta koji će prezentirati rezultate svojih empirijskih ekonomskih i društvenih istraživanja o aktualnoj ekonomskoj problematici. Zaključci s konferencije i inovativni pristupi rješavanju suvremenih ekonomskih problema bit će na korist ne samo znanstvenicima i institucijama na kojima djeluju nego i poslovnim subjektima koji se u svojoj svakodnevnoj praksi suočavaju s brojnim izazovima koje nosi suvremeno poslovno okruženje. Uz to, ova se znanstvena konferencija odvija u dvogodišnjim ciklusima čime se Dubrovnik na znanstvenoj sceni etablira i kao značajan centar suvremene ekonomske misli. Kao pozvani govornici svoj su dolazak potvrdili: prof. Vanessa Druskat sa Peter T. Paul College of Business and Economics, University of New Hampshire, Durham, Sjedinjene Američke Države, prof. Frank Bezzina i prof. Vincent Cassar sa Faculty of Economics, Management and Accountancy, University of Malta sa Malte i prof. ErskinBlunck sa Faculty of Agriculture, Economics andManagement, NuertingenGeislingen University iz Njemačke.

Uz nastavnike i znanstvenike, Konferenciji će nazočiti i predstavnici lokalne i regionalne samouprave, gospodarstva, civilnog društva i mnogi drugi.

Program se može pogledati ovdje.

Veselimo se Vašem dolasku.

 

 

 

 

Sandra Buratović Maštrapa

Ured za odnose s javnostima

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *