Input your search keywords and press Enter.

“Komunikacije za 21. stoljeće”

Jedanaesta međunarodna konferencija Wireless Communications and Mobile Computing (IWCMC, Radijske komunikacije i mobilno računarstvo) održat će se od 24. do 28. kolovoza 2015. u Valamar Dubrovnik President hotelu, pod sponzorstvom najveće svjetske strukovne udruge uopće – IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) s više od 400.000 članova, te Hrvatske sekcije IEEE. Svečano otvaranje IWCMC 2015 Konferencije upriličit će se u utorak, 25. kolovoza 2015., u 8 i 30 sati.

S temom “Komunikacije za 21. stoljeće”, IWCMC 2015 adresira široki spektar suvremenih i novih tema iz područja radijskih („bežičnih“) komunikacijskih mreža i mobilnog računarstva. Nastavljajući veliki uspjeh prethodnih IWCM skupova, ova Konferencija privukla je veliki broj kvalitetnih znanstvenih radova autora sa svih kontinenata, od kojih je prihvaćeno i bit će prezentirano više od 300 najboljih radova.

Osnovni je cilj Konferencije potaknuti raspravu o navedenim temama između vrhunskih znanstvenika i stručnjaka sa vodećih sveučilišta i tehnologijskih centara, te industrijskih inženjera i poslovnih lidera iz cijelog svijeta.

Uz prezentacije znanstvenih radova, program Konferencije uključuje i tutorijale, plenarna izlaganja vodećih autoriteta u ovom području, te radionice i posebne sjednice.

Sveučilištu u Dubrovniku suorganizator je Konferencije.

Više informacija može se pronaći na web stranici: http://iwcmc.org/2015.

 

Sandra Buratović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *