Input your search keywords and press Enter.

Književno gostovanje u Lazaretima

KNJIŽEVNO GOSTOVANJE DUBROVAČKOG PISCA VEDRANA MEZEIJA U LAZARETIMA

U četvrtak, 12.8. u 21:00 sat u trećoj lađi Lazareta Čitateljski klub u Lazaretima i Dubrovačka baština d.o.o. ugostit će mladog i uspješnog dubrovačkog književnika i glazbenika Vedrana Mezeija.

Vedran Mezei već je svojim prvijencem, zbirkom pripovijedaka „Tu sam! Sedam priča na putu do odredišta“,  u kratkom vremenu zadobio pažnju javnosti u cijeloj Hrvatskoj. Priče o različitim prijelomnim životnim situacijama smještene na poznatim svjetskim lokalitetima i ispripovijedane pristupačnim stilom,  u kojima likovi otkrivaju duhovnu snagu, svladavaju životne prepreke i izgrađuju ispunjen i vrijedan život, s lakoćom su pronašle put do srca čitatelja, a Vedrana Mezeija učinile iznimno traženim i prisutnim u javnim medijima.

U drugoj knjizi „Treći ključ“ Vedran Mezei okreće se zahtjevnijoj formi povijesnog romana s motivima iz prošlosti Dubrovnika ne napuštajući svoj prvobitni interes za duhovno putovanje likova iz beznadnih i pogibeljnih situacija prema otkrivanju dobrote, ljubavi i suosjećanja. „Treći ključ“ efektno kombinira snažnu duhovnu poruku i zanimljive činjenice iz burne povijesti Dubrovnika u atraktivnu priču koja ne dopušta čitatelju da ispusti roman prije raspleta.

Autor će predstaviti cjelokupni svoj književni rad, a nakon predstavljanja i odgovoriti na pitanja publike.

Svi ljubitelji lijepe riječi pozvani su da nam se pridruže!

Dubrovačka baština

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *