Input your search keywords and press Enter.

KAKO DO POTICAJA ZA ENERGETSKU OBNOVU OBITELJSKIH KUĆA

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša FZOEU i Gradom Dubrovnikom poziva sve zainteresirane građane na INFO DAN 7.svibnja 2015. godine koji će se održati u prostorijama DURA-e s početkom u 15.00 sati na adresi Branitelja Dubrovnika 15 (preko puta Hotela Hilton).

Javni poziv fizičkim osobama (građanima) za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća objavljen od strane FZOEU Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirati će kućanstva iz čitave Republike Hrvatske za:

 

  1. ZAMJENU STOLARIJE (prozori i vrata)
  2. POBOLJŠANJE VANJSKE OVOJNICE KUĆE (fasada, krov, strop i pod)
  3. UGRADNJU PLINSKIH KONDENZACIJSKIH KOTLOVA (grijanje)
  4. UGRADNJU SOLARNIH KOLEKTORA (potrošna topla voda)
  5. UGRADNJU SUSTAVA KOTLOVA NA DRVNE SJEČKU/PELETE (grijanje)
  6. UGRADNJU SUSTAVA DIZALICE TOPLINE (grijanje/hlađenje)
  7. UGRADNJU SUSTAVA FOTONAPONSKI ČELIJA (za proizvodnju struje)

Povodom objave natječaja, u četvrtak 7.svibnja 2015. s početkom u 15:00 sati u zgradi DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15 ), održat će se Info dan koji je  namijenjen  svim građanima Grada Dubrovnika i okolice.

Iznos poticaja je od 40% do 80% investicije, odnosno od 84.000,00 kn do 168.000,00 kn ovisno o području na kojem se obiteljska kuća nalazi.

Na Info-danu bit će  predstavljeni uvjeti natječaja, potrebna dokumentacija,  mogućnosti uštede primjenom ove tehnologije te procedura dobivanja energetskih certifikata kao i prateće zakonodavstvo.

 

Za više informacija nazovite 020/640-283ili se obratite na e-mail: eeinfo@dura.hr

Sve informacije i natječaji dostupni su putem Interneta na: www.dura.hr.