Input your search keywords and press Enter.

Kafkin “Preobražaj” u teatru & niz drugih izvedbi!

Kazalište Marina Držića nakon prošlotjedne uspješne premijere “Ne plaćamo, ne plaćamo” – ovaj tjedan najavljuje niz raznovrsnih izvedbi u teatru! Gostovanje priznate predstave “Preobražaj” u režiji Hrvoja Korbara prema kultnom tekstu Franza Kafke je na repertoaru 25. & 26. siječnja u 19:30h na Velikoj sceni. Također, izvedba lutkarske predstave družine Aster “Ukleti kraljević i ćelićni Henrik” je 26. siječnja u 17h te 27. siječnja u 11h na maloj Sceni Bursa.

Predstava “Preobražaj” je nastala kao ispitna produkcija ADU Zagreb u ak.god. 2016. / 2017. pod mentorstvom Ozrena Prohića i Tomislava Pavkovića, nakon čega svoj život nastavlja reprizama na reviji RE:ADU i nizu međunarodnih festivala. Preobražaj iščitavamo kao dramu pojedinca – Gregora Samse, koji se jednog dana probudio preobražen u golemog kukca, ali i kao dramu njegove obitelji.

“Ukleti kraljević i ćelićni Henrik” je bajka Braće Grimm u izvedbi lutkarskog društva Aster Dubrovnik. Ovom predstavom nastavljaju niz uspješnih predstava za najmlađe u čarobnom svijetu za koji su sami članovi kreatori lutaka / režije / izvedbe. Cijena ulaznice za izvedbe na Sceni Bursa je 30kn.

Osim ovog gostovanja na repertoaru će se ovog tjedna naći reprize “Ljubavnik” (23. siječnja – rasprodano) i “Ne plaćamo, ne plaćamo” (27. siječnja u 19:30h). Kazalište će također biti domaćin još jedne Feste od klapa povodom programa u sklopu feste Sv. Vlaha te će svoja vrata mnogobrojnim glazbenicima otvoriti u četvrtak, 24. siječnja od 20 sati.

Sve informacije i rezervacije moguće su putem www.kmd.hr te na e-mail: blagajna@kmd.hr ili direktnom online kupnjom putem portala ulaznice.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *