Input your search keywords and press Enter.

Ispratite prvi ljetni zalazak sunca uz koncert Ane Rucner na Sunset Beach-u Dubrovnik

Najpoznatija hrvatska violončelistica Ana Rucner ove će godine, u sklopu svog autorskog festivala Ana u Gradu, nježnim zvukovima violončela dočekati prvo ljetno sunce u 5 sati ujutro u amfiteatru Excelsa nekretnina na Srđu, no i ispratiti njegov prvi ljetni zalazak. Koncert na mulu restorana Kantenari na Sunset Beach-u Dubrovnik održat će se 21. lipnja, na prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe s početkom u 20 sati.

Nakon uživanja u jednom od najljepših zalazaka na dubrovačkom području nakon Ane će na pozornici pod zvjezdanim nebom Suset Beach-a Dubrovnik nastupiti DJ Petra koja će sve okupljene odvesti na putovanje glazbenim vodama Lounge & Deep House-a.

Ulaz na koncert bit će besplatan, a ukoliko želite uživati u ovoj glazbenoj čaroliji uz večeru, restoran Kantenari uposebnoj će ponudi imati riblji i mesni menu od tri slijeda po cijeni od 250 kuna dok će rezervacija u VIP lounge zoni po cijeni od 100 kuna po osobi uključivati koktel dobrodošlice. Dodatne informacije i rezervacije dostupne su na broju telefona 099 444 7717.

Navedeno događanje neće biti jedno što je tim Sunset Beach-a Dubrovnik pripremio povodom otvaranja ljetne sezone na ovoj dubrovačkoj plaži. Naime, svi posjetitelji objekta Kantenari Restaurant & Lounge moći će se zabaviti uz klupsku glazbu, flair show-ove te selekciju signature koktela po cijeni od 50 kuna za vrijeme trajanja četverodnevnog Sunset Cocktail Sessiona od 20. do 23. lipnja od 19 sati.

 

 

 

Anđela Jelić

Sunset Beach Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *