Input your search keywords and press Enter.

Info dan u Dubrovniku

Zaklada “Kultura nova” organizira predstavljanje svojih javnih poziva u nekoliko gradova u Republici Hrvatskoj između ostalog i u Dubrovniku. S obzirom na to da Zaklada djeluje već 6 godina te da je broj organizacija koje se prijavljuju na javne pozive Zaklade iz Dubrovnika i okolice redovito jako mali nadamo se da bismo tu činjenicu uspjeli prevladati predstavljanjem javnih poziva zainteresiranim organizacijama, ali i otvaranjem komunikacije s njima, postavljanja pitanja i rješavanja svih nedoumica vezanih uz javne pozive.

Zakladu “Kultura nova” osnovala je Republika Hrvatska Zakonom o Zakladi “Kultura nova”, NN, 90/11, a financira se većinom iz dijela prihoda od igara na sreću i nagradnih igara. Svrha Zaklade je pružanje stručne i financijske podrške organizacijama civilnog društva u Republici Hrvatskoj koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti.
Financijsku podršku Zaklada pruža isključivo putem javnih poziva koji se objavljuju svake godine.

Predstavljanje će se održati u četvrtak, 14. lipnja 2018., od 10h do 13h, u prostorima Dubrovačke razvojne agencije DURA d.o.o. (ul. Branitelja Dubrovnika 15).

Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju, a više o javnim pozivima možete pronaći na našim mrežnim stranicama: http://kulturanova.hr/

Marijana Jurčević

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *