Input your search keywords and press Enter.

Hercegovac i Purger nasmijavaju Dubrovčane

Niđe veze – Hercegovac i Purger nasmijavaju Dubrovčane

Projekt stand TUP comedy večeri u dvorištu TUP-a nastavlja se uz odličan dvojac

Do sada su sve stand TUP comedy večeri održane u dvorištu TUP u sklopu suradnje sa Studijem Smijeha prošle odlično na veliko zadovoljstvo publike, izvođača i organizatora. S obzirom na to, večeri se nastavljaju punom parom.

Ove srijede stižu nam Hercegovac Igor Drljo i Purger Tihomir Paravina sa zanimljivim nadimkom Psihomir. Nakon dugo godina odvojenog rada, ovo dvoje mladića napokon su se sreli. Iako za njih možda bolje i da nisu, za vas kao publiku dobro je da jesu. Ovo dvoje komičara tvore odličan spoj nespojivog u jedno jedinstveno iskustvo zvano “NIĐE VEZE”. Nakon ovog show-a ništa neće biti isto u uredu vašega psihijatra. Kod njihovog je već kaos.

Igor je zvijezda Hayatovog Monty Daytona, a u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele regije, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

Tihomir kako sam kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najradije bi nastupao okrenut kontra od publike kao dirigent, ali onda bi mi se smijali iza leđa’. Već je toliko dugo za mikrofonom da bi trebao plaćati pretplatu za pričanje i imat onaj minival kabel za slušalicu za telefon. Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada nezna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.

Show će se održati 14.7. u 20:30h u dvorištu TUP (u sklopu Muzeja crvene povijesti), a cijena ulaznice iznosi 50kn. Zbog mogućih promjena, sukladno situaciji u svijetu, za sad je moguća samo rezervacija ulaznica na ulaznice@studiosmijeha.hr ili na 0958681319. Ulaznice će se prodavati na ulazu.

Vidimo se u TUP-a!

Studio Smijeha

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)