Input your search keywords and press Enter.

Gostovanje: Teatar Rugantino

Teatar Rugantino – “Uvijek će nam ostati ljubav”

Komedija “Uvijek će nam ostati ljubav” prema tekstu Miloša Radovića u produkciji Teatra Rugantino dolazi u goste 16. siječnja u 20h. Jelena Miholjević i Dražen Čuček po prvi puta zajedno na sceni uz pomoć nadahnute režije Darija Harjačeka! Izrazit će pred publikom težinu i radost ljubavi. Ljubavi koja nakon svega ostaje. A koja nekad započinje, a nekad završava brakom.

Nježna je to i pomalo uznemirujuća komedija o metamorfozama ljubavi u kojoj se propituje zajedništvo dvoje ljudi koje u trenucima krize i nerazumijevanja, razdvajanja i mirenja, može održati samo ljubav. Istovremeno to je i smiješna i tužna priča o braku.

S jedne strane autor stavlja inertnog, šarmantnog, neuhvatljivog sredovječnog sveučilišnog profesora Medu čija će pozicija biti vječito izbjegavanje odgovornosti i duboko cinično gledanje na sve što je ljudsko, dok mu s druge strane suprotstavlja veselu i prpošnu, životu i običajima bližu ženu – Jelenu koja zagazivši duboko u svoje četrdesete čvrsto odlučuje razbiti monotoniju njihove dugogodišnje veze brakom.

KMD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *