Input your search keywords and press Enter.

Autorski festival Ana u Gradu, koji se već devetu godinu održava u prekrasnom Dubrovniku, ove će godine od 21. do 23. lipnja, predstaviti bogat i atraktivan program. Već tradicionalni Pozdrav ljetu, kojeg naša vrsna violončelistica Ana Rucner upućuje iz amfiteatra Excelsa nekretnina na Srđu i ove će godine zagrliti sve prisutne prekrasnim zvukovima glazbe. Na prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe, 21.6 u pet sati ujutro osim u prekrasnim zvukovima Aninog violončela uz pratnju pijanista Darka Domitrovića, posjetitelji će uživati i u sjajnom repertoaru Sandre Bagarić. Ovo jedinstveno iskustvo svake godine privlači sve veći broj posjetitelja, koji uživaju u izlasku prvog ljetnog sunca, no ove godine doživljaj će biti dvostruk. Istog dana, u večernjim satima, na mulu restorana Kantenari na Sunset Beach-u Dubrovnik, Ana će nježnim zvukovima violončela pozdraviti i prvi zalazak ljetnog sunca.
U sklopu festivala gostuje i najstarije svjetsko Kazalište slijepih i slabovidnih osoba “Novi život”, koje će održati dvije predstave humanitarnog karaktera, 22. lipnja i 23. lipnja u večernjim satima u Kneževom dvoru. Ana Rucner jako je ponosna na suradnju s ovim kazalištem, a njezin je cilj približiti vještine i ljubav prema umjetnosti koju slijepe i slabovidne osobe izražavaju na poseban, no iznimno zanimljiv način te skrenuti pažnju na važnost njihove integracije u društvo. Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica darovat će se Udruzi slijepih i slabovidnih osoba Dubrovačko-neretvanske županije.
Više informacija potražite na www.anarucner.com, a ulaznice za predstave možete kupiti na: https://bit.ly/2McAusB i https://bit.ly/2KcDyCH
Klain PR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)