Input your search keywords and press Enter.

Eko piknik u Arboretumu

Kulturni centar Jadran poziva na drugi po redu Eko piknik koji će se održati u nedjelju, 15. svibnja od 10h ujutro u Arboretumu!

”Eko piknik” zamišljen je kao cjelodnevni događaj koji slavi planetu Zemlju za sve generacije (povedite najmlađe i ponesite rekvizite za piknik). Piknik na livadi održava se drugu godinu zaredom, a nadamo se da će postati tradicija. Cilj nam je osvjestiti važnost očuvanja prirode te nužnost održivog turizma. Zamislili smo ovo kao mali podsjetnik na okolinu prije nego što uronimo u turbo turizam.
Uz razne rekvizite za slobodne aktivnosti, ove godine piknik smo obogatili raznovrsnim programom kako za djecu, tako i za odrasle.

10:00-10:45
DUBIJOGA: Easy Yoga

11:00-12:00
Eko društvena igra za djecu svih uzrasta – u timu sa prijateljima baci kockicu i testiraj svoje znanje o očuvanju okoliša.
prijave nisu potrebne

12:00-16:00
Slackline -vještina ravnoteže i koncentracije – radionica za početnike

13:00-14:15
Radionica origamija za djecu
max. 12 djece – prijave obavezne u inbox KC Jadrana

14:30 – 15:30
Radionica medijske pismenosti za djecu – InfoZNALAC pt 2.
Djeca će naučiti što je vjerodostojna vijest, kako prepoznati dezinformacije na internetu i imat će priliku snimiti kratku reportažu pomoću mobitela.
max 15 djece – prijave na ninoglavinic@gmail.com

16:00-17:30
Botanički detektivi za djecu – igra namijenjena za djecu do 10 godina i onima koji se tako osjećaju – zamijenimo ekrane istraživanjem u prirodi!
prijave nisu potrebne

Za to vrijeme, naša će ekipa za DJ pultom pikniku dati glazbenu pozadinu, a Chef Damir Šarić će nas okrijepiti proljetnom juhom skuhanom na mulu! Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

Kako nam je bilo prošle godine možete pogledati ovdje:

Kulturni centar Jadran

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.