Input your search keywords and press Enter.

Edukacija “Obnovljivi izvori energije”

Zadruga za etično financiranje (ZEF) i Regionalni centar za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva DEŠA pozivaju na edukaciju koja će se održati:

u petak, 24. svibnja 2019, u Dubrovniku, U Lazaretima (F. Supila 8.), lađa br. 3. (Studentski teatar Lero) s početkom u 18 sati.

Tema su  „Obnovljivi izvori energije“.

Cilj edukacije je upoznati zajednicu s mogućnostima razvoja obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj te važnosti strateškog pozicioniranja Hrvatske spram budućnosti u kojoj ćemo energiju pretežno dobivati iz ekološki prihvatljivih i dostupnih izvora.

Na edukaciji ćete imati priliku saznati koje sve obnovljive izvore danas i na koji način možemo (isplativo) koristit, kako napraviti kućnu fotonaponsku elektranu, kolika je njena cijena i isplativost, te koja je važnost u upravljanju energetskim resursima od strane nas građana.

Edukaciju će voditi Edo Jerkić, suvoditelj sekcije obnovljivih izvora energije u ZEF-u, koji se razvojem i savjetovanjem u sektoru obnovljivih izvore energije bavi 12 godina, a trenutno je zaposlen kao direktor u vlastitoj tvrtki Vivo Somnia koja se bavi savjetovanjem i projektiranjem u sektoru OIE. 


Edo će također predstaviti, na koji način ZEF putem svojih članova i sekcije energetike nudi građanima i poduzetnicima podršku i pomoć u pripremanju investicije u vlastite sustave za proizvodnju.

Edukacija je otvorena za sve zainteresirane, a ulaz je besplatan.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

 

 

DEŠA – Dubrovnik,

Regionalni centar za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *