Input your search keywords and press Enter.

Ecija Ojdanić u Vla vla vlajlandu!

dvije izvedbe 24. listopada u KMD-u!

Nakon vrhunskih cabareta „Splićanke“ i „Preko veze“ koji su oduševili publiku, Ivan Leo Lemo oduševljava svojim najnovijim cabaret hitom – Vla Vla Vlajland! Predstava u izvedbi Ecije Ojdanić gostuje u Kazalištu Marina Držića 24. listopada u 19h te u 21h istog dana.

Vla Vla Vlajland svojevrsni je nastavak hit koprodukcije kazališta Kerempuh  i kazališta Moruzgva koji su započeli u cabaretu „Preko veze“, gdje je posebnu simpatiju publike privukao lik Vlajne, čistačice koja se na sebi svojstven način borila za svoju egzistenciju te tom borbom doživjela prosvijetljenje kroz spoznaje atipične za vlastitu stereotipnu poziciju. Ovu narodnu heroinu sudbine je odvela, a gdje drugdje, do u Njemačku!

U zemlji snova naših gastajbajtera snašle su je brojne pustolovine kojima ona stoički odolijeva ko prava zdravorazumska žena s kamenjara, čvrsto gazeći sve prepreke koje život stavlja pred nju, uključujući i čudno doba korona virusa u svijetu. Cabaret Vla Vla Vlajland svojevrsni je i hommage velikanki dijalektalne stand up forme Neli Eržišnik.

Rezervacije ulaznica ne tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr / online kupovina putem www.ulaznice.hr
KMD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)