Input your search keywords and press Enter.

Želite biste postati poduzetnik, no muči vas birokracija i nemate vremena čitati propise? Ili ste već u poduzetničkim vodama, ali ste željni novih znanja nužno potrebnih za Vaše poslovanje. Prijavite se na Stratup akademiju. Slijedeći tjedan započinju prijave na naše besplatne radionice za poduzetnike i one koji to tek planiraju postati.

 

U nastavku je novi raspored radionica za period listopad-prosinac 2019. godine, proučite ga i pomno isplanirajte svoj raspored kako bi mogli prisustvovati radionicama. U rasporedu se nalaze termini i teme predavanja te njihovi predavači. Link s naziva edukacije Vas vodi na našu web stranicu gdje se možete više informirati o samim radionicama i njihovim predavačima.


Kako se prijaviti?

1. Prijave za radionice objavljujemo na web stranici DURA i u medijima 7 dana prije održavanja predavanja.
2. Prijaviti se možete putem on line prijavnice unutar objavljene edukacije na web stranicama DURA-e, a više informacija možete dobiti na e-maila: mpuljas@dura.hrili putem telefona 020/640-271.
3. Obzirom da su prijave za sve radionice otvorene cijelo vrijeme, obavijest o uspješnoj prijavi će te dobiti na mail 7-10 dana pred samu radionicu. Da bi prijava bila potpuna u tom trenutku bi bilo potrebno da putem maila potvrdite Vaš dolazak.
4. Dođite u dogovorenom terminu na prijavljenu edukaciju u DURA-u, Branitelja Dubrovnika 15, sala u prizemlju.

Prilikom prijave na bilo koju radionicu ulazite u bazu zainteresiranih polaznika naših edukacija koje dodatno obavještavamo o terminima narednih edukacija.


RASPORED:

12. listopada  – “Content marketing”
15. listopada – „Pokreni svoj posao“
19. listopada – „Prodaja iz prakse“
22. i 23. listopada – „Excel u svakodnevnom poslovanju“
26. listopada –  „Kako izraditi poslovni plan“
9. studenog – “Digitalni marketing”
21. studenog  – „Pokreni svoj posao”
23. i 24. studenoga  – “Google Ads”

Veselimo se Vašem dolasku!

 

 

 

Ena Soprano, mag. rel. publ.
Viša stručna suradnica za opće poslove

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *