Input your search keywords and press Enter.

Dođite na trganje!

Agroturistička manifestacija „Trganje” održat će se u petak, 11. rujna 2020. godine u vrtu i vinogradu Seoske kuće Čilipi, obitelji Novaković. Već tradicionalno, osmi put zaredom, u organizaciji Agroturizma Konavle „Trganjem” se simbolično obilježava berba grožđa u Konavlima s ciljem promoviranja ovog vinorodnog kraja koji osim vrhunskih vina nudi zanimljiv turistički proizvod.

Program će se odvijati prema sljedećoj satnici:

14:30 Okupljanje i dobrodošlica u vrtu Seoske kuće Čilipi (Bistroće 2, 20213 Čilipi)

15:00-16:00 Trganje/ berba grožđa u vinogradu

16:00-17:30 Prerada grožđa na tradicijski i suvremen način te druženje uz glazbu i tradicionalnu marendu.

Konavoke i Konavljani u radnoj nošnji sa starim alatima, košicima, sepetima… predvodit će program i unijet dašak tradicije u cijeli događaj na kojemu će zaplesati i članovi KUDa Čilipi. Ovogodišnje vino po prvi put kušat će se u prosincu na otvaranju „13. Mirisa Božića u Konavlima”.

Manifestacija „Trganje” svojim programom prilagođena je domaćim i stranim posjetiteljima. Stoga Vas, iz Agroturizma Konavle, pozivaju da dođete, sudjelujete u trganju, proizvodnji vina te provedete ugodno popodne u Konavlima.

Program će se održavati uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera. Sudjelovanje na manifestaciji besplatno je za sve sudionike.

 

Agroturizam Konavle, organizator manifestacije
Jelena Gale Pregelj, tajnica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *