Input your search keywords and press Enter.

Djed Mraz traži sobove u ljetnikovcu Bunić-Kaboga

Interaktivna dječja predstava Zorana PribičevićaDjed Mraz traži sobove“, namijenjena djeci od 4 i više godina, bit će izvedena u 10.00 i u 11.30 sati, u subotu 11. prosinca u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

 

U sklopu programa „Božić u Kabogi“, kojeg Dubrovačke ljetne igre organiziraju uz potporu zaklade Caboga Stiftung, hrvatski glumac Zoran Pribičević najmlađu će publiku povesti u nezaboravnu avanturu spašavanja Djeda Mraza. Naime, Djedica je u velikom problemu jer je izgubio sobove, a ostao je i bez svojih moći. Bliži se Badnjak i, ako ne uspije ispraviti stvari, nitko neće dobiti dar ispod bora. Kroz zabavnu i poučnu interaktivnu predstavu, djeca će imati priliku pomoći Djedici vratiti njegove moći i sobove.

 

Zoran Pribičević glumu je magistrirao u klasi profesorice Ivice Boban 2011. godine. Dobitnik je brojnih nagrada, a od 2012. do 2019. bio je umjetnički ravnatelj Kerekesh Teatra. Glumio je u brojnim predstavama, serijama i filmovima te dao glas mnogim junacima crtanih filmova. U sklopu programa „Božić u Kabogi“ pred najmlađom dubrovačkom publikom nastupio je i 2019. godine.

 

Ulaz je slobodan, a broj mjesta ograničen stoga je svoj dolazak potrebno prethodno najaviti na e-mail adresu: paula.brajevic@dubrovnik-festival.hr. Sudjelovanje na predstavi, za odrasle i djecu stariju od 12 godina, moguće je jedino uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

Dubrovačke ljetne igre

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)