Input your search keywords and press Enter.

Popularne ljetne igre za sve generacije u desetoj, jubilarnoj sezoni dolaze u jednu od najljepših uvala Jadranskog mora u sklopu svoje međunarodne turneje. Zaton je mjesto gdje se igre održavaju već osmu godinu za redom te su jedan od domaćina gdje se uvijek rado vraćamo. Ovaj događaj prilika je ekipama s juga Hrvatske da se zabave i ujedno izbore prolazak u daljnji tijek natjecanja.  

Ovaj sportsko-zabavni spektakl, inačica nadaleko poznatih Igara bez granica, održati će se 25. lipnja u Zatonu, na rivi, sa početkom u 19:30 sati u organizaciji Udruge Aktivac i agencije Adria events, a pod pokroviteljstvom Turističke zajednica grada Dubrovnika. Izazovne igre čekaju na hrabre ekipe sastavljene od šest članova, od čega moraju biti minimalno dvije predstavnice nježnijeg spola.

O popularnosti igara govore brojke koje nas očekuju u ovoj sezoni, 34 različite lokacije u više zemalja, više od 150 prijavljenih ekipa te 50 tisuća gledatelja, koji će na sportskim terenima uživo pratiti City Games natjecanje.

Ove godine City Games poprimaju novo ruho; potpuno nova scenografija i brojna iznenađenja kako za natjecateljske ekipe, tako i za publiku. Raznovrsna scenografija i dorađene igre zagarantirati će nezaboravno iskustvo.” objasnio je inicijator i direktor projekta Miroslav Krzyk.

Za uvodni program u Zatonu pripremili smo Junior City Games u kojem će se natjecati najmlađa skupina od 10 – 14 godina, nakon čega će svoje snage odmjeriti ekipe iz Dubrovačko – neretvanske županije koje na igrama predstavljaju svoje gradove. Svi oni nadmetati će se u modernim inačicama tradicionalnih igara kao što su leteći vaterpolo, morska košarka, spašavanje turistkinje, utrka bačvi, pršut, vino i veslo. Pobjednici igara u Zatonu natjecanje nastavljaju na otoku Čiovu 8. kolovoza.

“Pozivamo sportaše, ali i rekreativce i ljubitelje dobre zabave da se prijave i predstave svoj grad na igrama. Uz nešto spretnosti i timskog rada možda će se naći i u finalu te tako predstavljati svoju zemlju. Svakako dođite navijati za svoju ekipu i tako im pomognite na putu do pobjede!” zaključuje Krzyk.

 

 

City Games Press Team

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *