Input your search keywords and press Enter.

Ciklus edukacija Agroturizma Konavle

Agroturizam Konavle će kroz naredna četiri vikenda organizirati ciklus edukacija pod nazivom „Ulaganje u nove vještine i znanja ključ uspjeha u razvoju destinacije izvrsnosti ruralnog turizma s ciljem podizanja razina specifičnih znanja i vještina“ koji se provodi u suradnji s Ministarstvom turizma.

Projektom se želi doprinijeti edukaciji poduzetnika ruralnog turizma i potencijalnim poduzetnicima koji će svojim primjerom i uspješnim poslovanjem doprinijeti daljnjem razvoju ruralnog turizma u Konavlima i ostalim područjima Dubrovačko-neretvanske županije.

Edukacijom obuhvaća četiri tematske cjeline.

Prva po redu: „Osnove somelijerstva za vinare i vinogradare“ predavača Ksenije Matić, očekuje vas već u nedjelju 24. veljače. Sudionici će kroz dva sata edukacije proći osnove someljerstva potrebne za ispravnu prezentaciju vina i organizaciju degustacija. Učit će pravilno rastakati vino i sljubivati različite vrste autohtonih sorti vina s tradicijskim jelima.

Sljedećeg vikenda tema „Ruralni turizam u digitalnoj današnjici“ koja će obuhvatiti dvije podcjeline, u petak 1. ožujka tema je „Web stranica i internet oglašavanje“, a u subotu 2.ožujka „Društvene mreže u promociji agroturističkog proizvoda“. Predavač je stručnjak za online marketing Miho Karlić.

Edukacije će se nastaviti u četvrtak, petak i subotu 7.,8. i 9. ožujka temama vezanim za knjigovodstvo, poreze i administrativne obveze OPG-a i malih poslovnih subjekata. Predavači su: Stane Đivanović, Dijana Šemeš, Lidija Dundović Rašica i porezni savjetnik Mario Hak.

Sve navedene edukacije održat će se u samostanu sv. Vlaha u Pridvorju s početkom u 18:00 sati.

Ciklus edukacija završit će se predavanjem Luke Šimunovića u subotu 16. ožujka 2019.g.  Završna tema: „Osnove ugostiteljstva u agroturizmu“ održat će se u Izletištu Ivankovi, OPG Zvrko u Drveniku također s početkom u 18:00 sati.

Edukacije su otvorenog tipa namijenjene svima, a ponajprije aktualnim i potencijalnim vlasnicima OPG-a i malih poslovnih subjekata. Za sve sudionike edukacije su besplatne, no kako je broj sudionika na pojedinim predavanjima ograničen obavezno je potvrditi dolazak putem e-maila: ured@agroturizam-konavle.hr

 

 

 

Agroturizam Konavle,

Jelena Gale Pregelj, administrativni tajnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *