Input your search keywords and press Enter.

“Brodolomke” gostuju u KMD-u!

Gostovanje Kazališta Moruzgva u KMD-u s predstavom “Brodolomke” odigrat će se 8. i 9. veljače s početkom u 19:30 sati. Predstavu prema tekstu Ane Maras Harmander režirao je Krešimir Dolenčić. U podjeli su: Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić i Luka Petrušić.

„Brodolomke” su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Hana, Beba, Dinka i Mateja četiri su posve različite žene, a svaka je na svoj način primorana suočiti se s istim problemom, alkoholom. Terapija plesom koju vodi ništa manje osebujan bivši ovisnik Željko povezat će te živote u statistički gotovo nemoguću kombinaciju. Dinamika njihovih odnosa otkriva osobne konflikte koji na posve neočekivan način svoja razrješenja pronalaze kroz podršku i suosjećanje.

Rezervacije ulaznica na e-mail: blagajna@kmd.hr a dostupna je i online kupnja putem portala: www.ulaznice.hr

 

 

Kazalište Marina Držića

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)