Input your search keywords and press Enter.

Brass & Percussion septet DSO-a uz Vida Veljaka

IX. Međunarodni glazbeni festival „Dubrovnik u pozno ljeto“

18. rujna u 21 sat u Kneževom dvoru nastupa Brass & Percussion septeta DSO-A (B&P septet DSO-a) uz čelista Vida Veljaka. Repertoar je već poznat našoj publici: tango, latino, pop, jazz, klasična i filmska glazba popularne su među svim uzrastima domaćih i stranih posjetitelja naših koncerata.

B&P septet DSO-a čine puhači Džemal Cakić, Martin Hrćan, Toni Kursar, Damir Butigan i Ivan Kušelj, udaraljkaš Alan Polzer i udaraljkašica Karmen Pervitić. Na ovom im se koncertu pridružuje i Vid Veljak na violončelu kako bi dodatno začinio zanimljiv i raznovrstan glazbeni program na kojem će se naći dijelovi opere Carmen, A. Piazzolla, Mancini i tradicionalne skladbe. Aranžmane pripremljenog programa priredio je Damir Butigan.

Ulaznice su u prodaji putem sustava ulaznice.hr, a građani Dubrovnika pri kupnji na blagajni orkestra ostvaruju niz pogodnosti. Program festivala objavljen je na internetskoj stranici Orkestra, a za sve dodatne informacije mogu se obratiti na broj 091 613 7314. Svi naši koncerti prijavljeni su u sustavu Sigurna okupljanja.

Festival se održava u suradnji s Gradom Dubrovnikom, Dubrovačko-neretvanskom županijom, Ministarstvom kulture, Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika i Rixos Premium Dubrovnik.

DSO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)