Input your search keywords and press Enter.

BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJE NAJAVE IZ BISKUPIJE

Na sam BOŽIĆ:
Misu polnoćku u dubrovačkoj katedrali Gospe Velike predvodit će dubrovački biskup mons. Mate Uzinić.
Na božićno jutro dubrovački biskup u 8 sati slavit će misu s osobljem i štićenicima u dubrovačkom zatvoru.
Danju misu na Božić u 10 sati mons. Mate Uzinić slavit će s vjernicima u dubrovačkoj katedrali.

Petak, 28. 12.
Na blagdan Nevine dječice u petak, 28. prosinca dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u 10 sati će posjetiti Centar za rehabilitaciju „Josipovac“ gdje će predvoditi misu.
U podne će posjetiti Dječji dom „Maslina“ i susresti se s osobljem i štićenicima ovoga doma, kako to uobičajeno čini svake godine.

* * *
U petak , 28. prosinca u 19 sati u crkvi sv. Mihajla u Lapadu održat će se humanitarni koncert klapa za pomoć u kupnji kirurškog instrumentarija u Općoj bolnici Dubrovnik.

Silvestrovo i Nova godina
Na Silvestrovo, zadnji dan građanske godine, 31. 12. dubrovački biskup mons. Mate Uzinić predslavit će u dubrovačkoj katedrali misu zahvalnicu za proteklu godinu. Misa počinje u 18 sati.
Na Novu godinu, svetkovinu Marije Bogorodice i Svjetski dan mira, biskup Mate Uzinić slavit će u 18 sati misu u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku.

Nedjelja, 6. 1. – Misa u Domina na Sveta tri kralja
Na blagdan Sveta tri kralja misu u crkvi Domino u 11 sati predvodit će dubrovački biskup mons. Mate Uzinić, a tamburaški orkestar crkve Domino i ove godine će otpjevati i odsvirati sve strofe božićne pjesme „U se vrime godišća“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *