Input your search keywords and press Enter.

“Bilježnica iz karantene” Diane Brkić na Youtube kanalu Dubrovačkih knjižnica

Diana Brkić predstavit će svoju novu zbirku pjesama “Bilježnica iz karantene” u petak, 17. srpnja 2020. u 19 sati, na Youtube kanalu Dubrovačkih knjižnica.

Diana Brkić, odgojiteljica i ravnateljica DV Pčelica iz Mokošice za vrijeme izolacije tijekom pandemije Covid – 19 na svom je Facebook profilu stihovima pokušavala pronaći snagu i smisao u vremenu i ograničenom prostoru u kojem se našla. Osjećaje koji se izmjenjuju i pretaču: ljutnju, strah, ljubav, čežnju, nemoć i svemoć (mašte) Diana dijeli s prijateljima ohrabrujući i njih i sebe. S četrdesetim danom zaokružuje zbirku i na poticaj prijatelja je objavljuje u tiskanom izdanju.

“Bilježnica iz karantene” svjedočanstvo je Dianinih unutrašnjih previranja u kojima se ogledaju nesigurnost i zbunjenost koju smo vjerojatno svi na različite načine osjećali kroz vrijeme izoliranosti, dok online način predstavljanja „Bilježnice“ putem Zoom platforme, istom svjedočanstvu daje okvir svojstven vremenu u kojem je nastala.

Link za gledanje: https://www.youtube.com/watch?v=YhamJceqIQs&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1DrQKmppC1KhD3GqZrQDOWKpoK-EYEIpX5Li9tHUUa7mKVZwHWcb4PYS0

 

 

Dubrovačke knjižnice

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.