Input your search keywords and press Enter.

‘Bezdan’ gostuje u Bursi

Plesna predstava “Bezdan” gostuje u teatru 15. & 16. siječnja na Sceni Bursa!

Plesna predstava “Bezdan” gostuje u Kazalištu Marina Držića 15. & 16. siječnja na Sceni Bursa s početkom u 19:30 sati. Riječ je produkciji plesnog centra Puls autora Ana Marije Bogdanović, Tatjane Rupcich i Mara Martinovića.

Ova autorska i istraživačka predstava nastavlja se na višegodišnje istraživanje specifičnog načina izvedbe. Bavi se pitanjima osobne boli u društvenom i političkom kontekstu,  promatrajući povijest pojedinca kroz prizmu vremenske distance. Promatra događaje sadašnjosti, bliske prošlosti i daleke povijesti različitih pojedinaca. 

Predstava je inspirirana Ulderikom Donadinijem,  jednim od prvaka hrvatske moderne koji je pripadao boemskom krugu umjetnika, a želi rasplesti niti koje se nalaze u korijenu krize kao paradigme osjećanja tjeskobne situacije života. Ova predstava zaustavlja nas u vremenu i omogućuje nam da se uz pomoć umjetnosti susretnemo sa sobom i probudimo vlastitu odgovornost prema prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, te da damo kreativan odgovor na stvarnost koja nas okružuje.

Rezervacije ulaznica moguće su na blagajna@kmd.hr ili online kupovina putem www.ulaznice.hr

KMD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *