Input your search keywords and press Enter.

Besplatno tematsko vođenje: UPOZNAJTE RENESANSNI DUBROVNIK

Dom Marina Držića u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika, u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, organizira besplatno tematsko vođenje za posjetitelje Grada Dubrovnika  s ciljem upoznavanja renesansnog Dubrovnika te lika i djela najvećeg dubrovačkog i hrvatskog komediografa Marina Držića (1508 – 1567). Upoznajte svakodnevicu života renesansnog Dubrovnika, ali i detalje Držićeve živopisne biografije tijekom šetnje u koju će vas povesti licencirana turistička vodičica Marina Missoni Barišić.

Okupljanje i početak tematske ture je pokraj velike Onofrijeve fontane. Svi zainteresirani mogu se prijaviti  na uredHYPERLINK “mailto:ured@muzej-marindrzic.eu”@HYPERLINK “mailto:ured@muzej-marindrzic.eu”muzej-marindrzic.eu ili na broj 091 6151590 (pozivom ili SMS porukom, Viber ili Whatsapp).

Tematska vođenje na hrvatskom jeziku će se održati u petak, 11. prosinca u 17 sati i u subotu, 19. prosinca u 10 sati., a po jednom terminu se može maksimalno prijaviti 15 posjetitelja.

Predviđeno trajanje tematske ture je 90 minuta.

Molimo Vas da se pridržavate svih mjera i preporuka Nacionalnog i županijskog stožera civilne zaštite uz obvezno korištenje zaštitne maske!

 

Veselimo se Vašem dolasku!

NIkša Matić, Dom Marina Držića

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)