Input your search keywords and press Enter.

Besplatni uvodni tečaj održivosti mora i morskog okoliša

  • idealan za turističke djelatnike!

Green Sail, neprofitna organizacija koja je usmjerena na održivi razvoj turizma, upravo je pokrenula svoj prvi, internetski obrazovni tečaj.

Tečaj pod nazivom Introduction to Marine Sustainability potpuno je besplatan, kratkog trajanja i dostupan je na engleskom jeziku.

Kao rezultat pandemije, Green Sail organizacija bila je prisiljena privremeno zaustaviti obuku i obrazovanje na terenu te iznaći rješenje u obliku internetskog tečaja, posebno dizajniranog da zamijeni obuku na licu mjesta i pruži uvid u odgovoran pristup turizmu i morskom okolišu presudnom za održivu budućnost. Kako putnici postaju svjesniji svog utjecaja na okoliš, tako bi to trebali činiti i pružatelji turističkih usluga kako bi obnovili turizam na održiv i učinkovit način..

Tečaj traje nešto više od jednog sata i ispituje neraskidivi odnos između ljudi, mora i oceana, identificira čimbenike koji utječu na klimatske promjene i njihove posljedice, podiže svijest o problemu morskog otpada i drugih prijetnji onečišćenja te naglašava važnost odabira održivog turizma u današnjem svijetu.

Ovdje možete pronaći više informacija i pogledati tečaj, a ovdje ćete pronaći link naše Facebook objave, u slučaju da biste je htjeli ponovo objaviti.

Ornela Krezić
Green Sail Manager
green-sail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *