Input your search keywords and press Enter.

Besplatna radionica “Prodaja iz prakse”

Za uspjeh u poduzetništvu uz ideju, poduzetnički duh, entuzijazam kao pokretače uspjeha slijedeći cilj je održivost poslovanja. Prodaja je jedna od karika koja omogućuje uspješno poslovanje, pa smo stoga u okviru Startup akademije za Vas organizirali radionicu „Prodaja iz prakse“. Radionica će se održati u subotu, 19. listopada 2019. g. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 10:00 sati.


Prodaja  je proces u kojem želite da kupac /klijent/ korisnik prepozna vaš proizvod ili uslugu kao najbolje isplativo rješenje za sebe, svoje potrebe. Rad u prodaji zahtjeva svjestan intelektualni i emocionalni napor. Izvrstan
prodavač / poduzetnik  prepoznaje potrebe i interese svog klijenta te zna kako u kratkom vremenu razviti odnos razumijevanja i povjerenja s njime.


Polaznici će na radionici:

Naučiti kako predstaviti karakteristike, prednosti i isplativost proizvoda/ usluge klijentu na način da ga potaknete na kupovinu
Saznati kako izgradit odnos razumijevanja i povjerenja  sa klijentom u kratkom vremenu.
Osvijestiti zašto je pristup i način na koji komuniciramo sa klijentom važan za uspješnu prodaju
Naučiti korake  kako otkloniti i riješiti nedoumice  i sumnje kupaca oko proizvoda usluge koji nudite u prodajnom razgovoru.
Biti upoznati sa tehnikama za povećanje prodaje
Naučiti  tehnike kako zatvoriti prodaju
Biti upoznati sa načinom kako poboljšati prodajne rezultate
Biti potaknuti  razmijeniti međusobna iskustva i primijeniti naučeno u poslu.

PREDAVAČICA:

Snježana  Kupres –   NLP trener & coach,  Prodajni Trener  Expert Ing. zračnog prometa  sa više od 23 godine  iskustva u prodaji, od čega 19  godina na izvršnim pozicijama u međunarodnim zrakoplovnim kompanijama.  Najduže radno iskustvu na izvršnoj poziciji  u zrakoplovnoj kompaniji  Malaysia Airlines. Danas, konzultant za tvrtku Tal Aviation Group zastupa i vodi prodaju za zrakoplovne kompanije  (Qantas, El Al, Catahy Pacific, Ethipoian Ailrines, Jet Airways na tržištima Hrvatske i Slovenije. Poslovni put  u području edukacija započinje 2007. godine, u Kuala Lumpuru kao Sales Trainer Expert. Od  tada se kontinuirano usavršava u području, prodaje, pregovaranja, socijalnih kompetencija, Neuro Lingvističkog Programiranja, Coachinga. Edukacije  polazi u Zagrebu, Singapuru, Ženevi, Kuala Lumpuru, Londonu. 2013. stječe licencu certificiranog trenera Neuro LingvističkogProgramiranja. 2016 godine kreće u vlastitu poduzetničku inicijativu: savjetovanje u poslovanju Metanoia – centar svjesnog poslovanja.

2017. zajedno sa partnerima pokreće Svjesno poslovanje  sa ciljem osvještavanja  nove razine poslovanja – usmjerenost na ljude i njihove potencijale  kao poluge uspjeha organizacija. Kao predavač i trener iz područja prodaje, pregovaranja, socijalnih i društvenih kompetencija drži edukacije  i surađuje sa brojnim tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu. Neke od njih: ABC  Accelerator – Ljubljana,  Tal Aviation group -Izrael,  Korean Air, Seoul,Poslovni Dnevnik, Hub Impact, Centar za Mirovne Studije RH.

 

Prijave se zaprimaju putem:

Online:  PRIJAVNICA

Više informacija možete dobiti putem e-mail: mpuljas@dura.hr ili telefona020/640-271

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

 

 

 

 

Ena Soprano, mag. rel. publ.

Viša stručna suradnica za opće poslove

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *