Input your search keywords and press Enter.

Besplatna radionica “3D modeliranje”

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA organizira niz od šest TECH radionice za mlade. Radi se o inovativnim radionicama koje kombiniraju učenje i istraživanje, a prilagođene su potrebama korisnika neovisno o razinipredznanja. Vrhunski predavači će polaznicima u par sati ponuditi najsuvremenija znanja i trendove iz raznih područja tehnologije.


Treća po redu radionica „3D modeliranje“ održat će se 02. ožujka 2019. godine u prostorijama DURA-e. (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik).

Radionica je namijenjena srednjoškolcima, studentima i ostalim mladim osobama, te svima koji se tako osjećaju.


Na
radionici će polaznici steći vještine potrebne za dizajniranje vlastitog proizvoda i njegovo ‘oživljavanje’ kroz proces 3D printanja. Naučiti će ponešto o trenutačno dostupnim uređajima te kako izraditi i pripremiti svoj 3D model za print.


PROGRAM RADIONI
CE:

Korak 1: Uvod u 3D printanje

Korak 2: Uvod u 3D modeliranje

Korak 3: Priprema i izrada vlastitog 3D modela


Trajanje radionica je predviđeno od 10:00 – 17:00 sati.

Letak možete preuzeti ovdje.


Predavač na radionici je Ivan Pavlović, strojarski inženjer s iskustvom u automobilskoj industriji. Radio je za sve vodeće auto proizvođače, kao što su VW, Audi, BMW, Mercedes, Porsche… Specijaliziran je za oblikovanje proizvodnih pogona za autoindustriju: postaja na montažnim trakama, hvataljki, postaja za zavarivanje, testnih klupa, te razvoj tehničkih crteža i planova. Entuzijast je za 3D printanje. Tu je temu proteklih godina predavao kao učitelj u mnogim školama i organizacijama.  Bivši je inženjer dizajna tvrtke EZ Engineering i suosnivač tvrtke AOX Development Studio. Trenutačno radi za Rimac Automobile.

 

Prijavit se možete putem:

Online: PRIJAVNICA

Više informacija možete dobiti putem maila mpuljas@dura.hrili mobitela 099 5361 271.

Požurite, broj polaznika je ograničen!

 

 

 

Ena Soprano, mag. rel. publ.

Viša stručna suradnica za opće poslove

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)