Input your search keywords and press Enter.

ARL: predavanje Konoplja – kako i zašto?

Edukativno predavanje Konoplja – kako i zašto? Primjene u prehrani i zdravlju održat će se u desetoj lađi Lazareta, u četvrtak 30.7. s početkom u 20 sati. Predavanje će voditi doc.dr.sc. Marko Obranović, profesor na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, autor knjiga o hladno prešanim uljima i konoplji, te svjetski putnik, putopisac i gurman. Ulaz na predavanje je besplatan.

Naglasak predavanja biti će na zdravstvenim prednostima konoplje, načinima obrade konoplje i mogućim tržišnim prilikama. Sadržaj je namijenjen za edukaciju osoba sa zdravstvenim poteškoćama, za znatiželjnike o privatnom uzgoju i korištenju konoplje, te za OPGove koji razmišljaju o novim ulaganjima i promjenama u poslovanju.

Predavanje se održava u organizaciji Jadran Hemp-a u suradnji s Art Radionicom Lazareti. Jadran Hemp je prvi dubrovački CBD brend, fokusiran na demistifikaciju biljke konoplje i promociju njenih proizvoda, edukaciju građana o benefitima prirodnih proizvoda od konoplje i poticanje inovativnog, ekološki održivog poslovanja lokalnih OPGa.

Nino Glavinić
www.jadranhemp.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *