Input your search keywords and press Enter.

Udruga Agroturizam Konavle, u subotu, 23.svibnja 2020. godine nastavlja sa započetom akcijom čišćenja pješaćke staze “Ćiro” te pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže.

Akcija će započeti u 7:30 sati okupljanjem ispred Izletišta Ivankovi u Drveniku, gdje će se okupljeni rasporediti u manje grupe i dobiti daljnje upute za rad. Nakon čišćenja, u podne, osigurana je marenda i druženje za sve sudionike. Potrebno je donjeti svoju opremu: trimer, zaštitnu opremu, benzin i kosjer, a ukoliko nemate nešto od navedenog, a imate volje pomoći, također ste dobrodošli, poručuju iz Agroturizma Konavle te mole ukoliko se planirate pridružiti i dati svoj doprinos ovoj akciji, da se javite povratno na mail: ured@agroturizam-konavle.hr  ili na telefon 095 124 6333 radi lakše organizacije.

Udruga Agroturizam Konavle, i ovo doba COVIDA 19, nastavlja s intenzivnim radom. Svoj program su prilagodili novonastaloj situaciji i usmjerili se na održavanje i promoviranje pješačko-biciklističkih staza kroz Konavle te aktivnostima  namjenjenim boravku u prirodi što je i cilj manifestacije „Proljeće u Konavlima“ koju uspješno provode već 6 godina zaredom.

Nakon što su obnovili sve oznake na pješačkoj staze Cavtat-Radovčići, protekle subote. U zajedničkoj akciji kojoj su se, osim članova Agroturizma Konavle priključili i Moto klub Dvije rote, Biciklistički klub Konavle i Čistoća i zelenilo Konavle očistilo se  više od 4 km pješačke staze „Ćiro“ od Čilipa do Zvekovice, dok ovu subotu planiraju očistiti dionicu od Mihanića do Uskoplja. Brojne aktivnosti nastavit će se i nakon akcije čišćenja.  

                                                                                                                  Jelena Gale Pregelj, mag.oec.

tajnica Udruge Agroturizam Konavle

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *