Input your search keywords and press Enter.

Agroturizam Konavle: Vođena pješačka tura Čilipi-Grušići- Čilipi

 

Agroturizam Konavle u nedjelju, 31. svibnja 2020. godine, organizira vođenu pješačku turu Čilipi – Grušići – Čilipi. Okupljanje sudionika je u Seoskoj kuće Čilipi – OPG Novaković u 15:00 sati. Nakon dobrodošlice domaćina pješači se stazom do kušaonice ulja Glavinja u Grušićima. Ruta dalje vodi pokraj lokaliteta Diklićeva taraca do izletišta Bakićevo te nastavlja kroz centar Čilipa i završava na polaznoj točki.

Dužina rute je 9 km te se očekuje da će pješačenje sa zaustavljanjima i osvježenjem na usputnim postama trajati do 19:00 sati. Ruta je djelom makadamske a djelom asfaltne podloge bez većih uspona, ali se zbog dužine preporuča sudionicima da ponesu prikladnu sportsku odjeću i obuću te vodu. Sudjelovanje na ovoj pješačkoj turi je besplatno za sve sudionike.

Iz Agroturizma Konavle pozivaju da dođete u što većem broju.Vođene pješačke ture Agroturizam Konavle organizira u okviru projekta „Konavle hike” kao nastavak ovogodišnjih aktivnosti Proljeća u Konavlima. U okviru proljetnih aktivnosti Udruge obnovile su se oznake i čistile pješačko-biciklističke staze Konavala. Projektom „Konavle hike” Agroturizam planira i u narednom vremenu uspostavom, promoviranjem i virtualnom prezentacijom novih pješačkih ruta objediniti i upotpuniti turističku ponudu Konavala.

 

 

Agroturizam Konavle,

Jelena Gale Pregelj, tajnica Udruge

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *