Input your search keywords and press Enter.

73. Igre: Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme

Ulaznice za više od 60 dramskih, glazbenih, plesnih i drugih događanja u sklopu programa 73. Dubrovačkih ljetnih igara dostupne su za kupnju na mrežnim stranicama festivala www.dubrovnik-festival.hr te preko servisa www.ulaznice.hr.

Ni ove godine popust od 30% za stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije neće biti aktivan budući da su cijene ulaznica svih programa ostale značajno smanjene te već u startu uključuju popuste do 50%. Uz kupnju ulaznica Mastercard® i Maestro® karticama online ili na blagajni ostvaruje se 10% popusta, a za iznose iznad 500 kuna omogućeno je obročno plaćanje. Kupnjom ulaznica za dvije premijerne dramske, odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruje se gratis ulaznica za jedan reprizni dramski, odnosno glazbeni program po izboru, a studenti uz predočenje X-ice ili ISIC-međunarodne studentske iskaznice mogu ostvariti popust od 10% na maksimalno dvije ulaznice po izvedbi.

Lokalna prodaja ulaznica kreće 20. lipnja te će blagajna Dubrovačkih ljetnih igara u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) biti otvorena svakim danom od 10 do 18 sati, a od 1. srpnja od 9 do 21.30 sati.

Za sve dodatne informacije i rezervacije na raspolaganju je Ured prodaje Dubrovačkih ljetnih igara preko e-mail adrese sales@dubrovnik-festival.hr te telefonski na broj (020) 326 123.

KUPI ULAZNICE OVDJE!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)