Input your search keywords and press Enter.

Župa sv. Mihaja u Dubrovniku organizira humanitarnu akciju

Župa sv. Mihaja u Dubrovniku organizira humanitarnu akciju kuhanja bakalara za kupnju bolesničkih kreveta ovog petka, 17.12..

 

„Začinimo Božić ljubavlju“ naziv je humanitarne akcije kuhanja bakalara koja će se održati u petak, 17. prosinca od 11 sati na Svetom Mihajlu u Lapadu u Dubrovniku. Prihod od akcije ide za kupnju bolesničkih kreveta i medicinskih pomagala Posudionice medicinskih pomagala Župe sv. Mihajla koja u suradnji s Udrugom mladih sv. Mihajlo, Udrugom Ponedjeljkom u 16 te svojim Župnim Caritasom organizira ovu humanitarnu akciju kuhanja.  Bakalar kuhaju iskusni i prokušani kuhari.

***

Župni Caritas sv. Mihajla organizira niz humanitarnih akcija te redovitih karitativnih aktivnosti tijekom cijele godine. Nabavljaju i posuđuju medicinska pomagala, ponajviše bolesničke krevete, obilaze i materijalno i duhovno pomažu potrebite u Župi te uplaćuju police životnog osiguranja djeci iz Dječjeg doma Maslina. Također, djeluju van granica svoje župe: kontinuirano pomažu u vidu različitih donacija OB Dubrovnik, opremanjima kuća, rehabilitacijama i terapijama, stradalima u potresu, ali i nabaci cjepiva protiv malarije te gradnji vodovoda u Africi te misiji Marijinih obroka. 

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)