Input your search keywords and press Enter.

Zlatni europski vaterpolski prvaci na prijemu kod gradonačelnika Frankovića

Zlatne europske vaterpolske prvake, Dubrovčane u redovima Hrvatske vaterpolske reprezentacije primio je danas gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković.

Naime, proteklog su vikenda u Splitu hrvatski vaterpolisti savladali Mađarsku (10-9) u finalnom dvoboju osvojivši tako drugi europski zlatni trofej.

Dubrovački gradonačelnik u ime Grada Dubrovnika s ponosom je i zadovoljstvom uputio iskrene čestitke vaterpolistima, reprezentaciji i upravi kluba Jug.

„Ovim uspjehom ispisali ste povijest, svoje kvalitete iskazali u punini i zasluženo pobijedili. Kroz cijelo natjecanje pokazali ste žar, entuzijazam i zajedništvo što vam je vjerujem puno pomoglo da ova titutla pripadne upravo Hrvatskoj. Hvala vam što ste nas predstavili u najboljem svjetlu i što se pred ispunjenom Spaladium arenom ostavili srce“, istaknuo je gradonačelnik.

Vaterpolisti su se zahvalili gradonačelniku na kontinuiranoj potpori i praćenju, koja je za njih kako su naglasili izuzetno važna.

Na kraju prijema gradonačelnik je uručio prigodne poklone vaterpolistima Marku Bijaču, Lorenu Fatoviću, Filipu Kržiću, Toniju Popadiću i Marku Žuveli poželjevši im nastavak dobrih rezultata u klupskim natjecanjima kao i onima za Hrvatsku reprezentaciju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)