Input your search keywords and press Enter.

Zimski kamp udruge Slatki život

Udruga Slatki život se vratila iz Zadra nakon uspješno organiziranog 11. zimskog kampa za djecu oboljelu od dijabetesa i njihove roditelje, prenosimo njihovo priopćenje:

Ove zimske praznike djeca i roditelji proveli su četiri dana u Zadru, u hotelu Club Funimation Borik, u uspješno organiziranom 11. zimskom kampu za djecu oboljelu od dijabetesa. Kamp smo nazvali Zajedno protiv dijabetesa u Boriku. Krenuli smo rano ujutro 05. siječnja 2017. godine, autobusom, i okupili članove s područja Konavala, Župe Dubrovačke, Grada Dubrovnika i otoka Korčula, a s nama su bili i prijatelji iz Zagreba, Splita i Ogulina. Tijekom putovanja su se izredali svi zimski vremenski uvjeti, a temperatura spustila ispod nule. Dobrim raspoloženjem i druženjem rastjerali smo sve loše i prepustili se sadržajima Hotela.

Animacijski tim Hotela kroz zabavne programe u Falky Landu brinuo se za sportske aktivnosti, zabavu, akciju i razonodu, a u wellness i fitness centru djeca su koristila vodene aktivnosti za opuštanje nakon nagomilanih školskih obaveza.

Ovom prigodom pridružili su nam se članovi Udruge Cukrići iz Zadra na zajedničkom ručku, druženju i dijeljenju životnih iskustava s dijabetesom.

U povratku, u nedjelju 08. siječnja 2017. godine, nazočili smo Svetoj misi u Samostanu svetog Frane i zahvalili Svevišnjem Bogu na milostima koje smo dobili u Zadru.

Ovim kampom smo ponovno oživjeli naš trokut Dbg-St-Zg u borbi protiv dijabetesa. Roditelji i djeca su bili sretni i zadovoljni, jer poslije aktivnosti šećeri u krvi su bili u normali.

Put i boravak financiran iz Proračuna Grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije, drugih donatora i roditelja udruge, a svima od srca zahvaljujemo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)