Input your search keywords and press Enter.

Zbor Josipovac u Sv. Mihajla

Novoformirani zbor „Josipovac“ poziva Vas na korizmeni koncert i Euharistijsko slavlje za osobe s posebnim potrebama i njihove roditelje:
Velika nam je radost i čast pozvati Vas na prvi mali koncert našega novoformiranog zbora Josipovac koji će se održati u crkvi sv. Mihajla 02. travnja s početkom u 17 sati. Korisnici centra za rehabilitaciju Josipovac nastupati će tijekom i nakon svete mise u glazbenoj pratnji dubrovačkog tenora Stijepa Gleđa Markosa a pod ravnanjem njegove supruge Jelene, voditeljice zbora Josipovac i glazbene terapeutkinje.

Domaćin zbora Josipovac je župnik don Robert Ćibarić koji nas je velikodušno ugostio u svojoj župi prigodom slavljenja svete mise za osobe s posebnim potrebama i njihove roditelje. Na svetu misu i koncert pozvani su svi župljani i ostali građani koji svojim dolaskom žele uveličati i podržati nastup naših korisnika. Postoji mogućnost da Euharistijsko slavlje predvodi dubrovački biskup msgr. Uzinić i na poseban način uveliča ovaj događaj što, zbog održavanja Križnog puta na Srđu, još nismo u mogućnosti potvrditi.

Centar za rehabilitaciju Josipovac
Ravnateljica ustanove
Marina Sambrailo, mag.rehab.educ.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *