Input your search keywords and press Enter.

Zbog održavanje Dubrovnik foruma, obaviješteni smo da će 07.07. 2023 od 12 sati do 08.07.2023. godine u 16 sati, biti onemogućeno prometovanje ulicom Masarykov put do hotela Palace. Slijedom navedenoga, linija broj 4 će prometovat do Lapadskih dvora, gdje će biti i polazišna stanica prema Pilama.

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uručio je danas ključeve stanova u Mokošici koji su u vlasništvu Grada Dubrovnika Općoj bolnici Dubrovnik, Domu zdravlja te Centru za pružanje usluga u zajednici Maslina. Ključeve su u ime institucija primili ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Mario Bekić, ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan te ravnateljica Centra za pružanje usluga u zajednici Maslina Iliana Stojanović, a primopredaji je nazočila i pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove Marijeta Hladilo.

 

Nakon što su na 21. sjednici Gradskog vijeća prihvaćeni prijedlozi zaključka o sklapanju Ugovora o najmu stana sa slobodno ugovorenom najamninom na određeno vrijeme, Grad Dubrovnik je dao u najam po jedan stan Općoj bolnici Dubrovnik i Domu zdravlja Dubrovnik kako bi se time pružila potpora u rješavanju problema stambenog zbrinjavanja liječnika navedenih ustanova, dok je Centar za pružanje usluga u zajednici Maslina dobio dva stana koji će osigurati stanovanje djeci najduže do 26. godine života.

 

Dajući u najam stanove u svom vlasništvu uz simbolični iznos najamnine, Grad Dubrovnik pomaže zdravstvene i druge ustanove od interesa za Grad, pa je tako do sada dodijeljeno 10 stanova – tri za potrebe Opće bolnice, dva za Dom zdravlja, tri za Dom Maslina te po jedan za Kazalište Marina Držića i Sveučilište u Dubrovniku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.