Input your search keywords and press Enter.

Danima zelene menestre, baštine i vina i velikim humanitarnim koncertom grupe Dalmatno, na kojem su se Konavljani još jednom ujedinili i pokazali veliko srce, zatvoreni su 12. Mirisi Božića u Konavlima. 

Ovogodišnji Mirisi Božića ponovno su donijeli pregršt novosti. Agroturizam Konavle, na otvaranju manifestacije, okupio je predstavnike vodećih agroturističkih regije Hrvatske. Kulturnih i zabavnih događanja nije nedostajalo, a dani zelene menestre, baštine i vina privukli su svojim sadržajem najveći broj posjetitelja do sada.

Agroturizam Konavle zaključuje još jednu, iznimno uspješnu godinu. “Drago nam je da smo okupili veći broj udruga i institucije iz Konavala koji se uključuju, jer zajednički možemo postići još bolje rezultate. Na tome ćemo inzistirati i u sljedećoj godini za koju već pripremamo vrlo kvalitetan program.” – naglasio je Ivo Mujo, predsjednik Agroturizma Konavle, te svima zaželio sretnu i uspješnu 2020. godinu.

Ovom prilikom iz Agroturizma Konavle se zahvaljuju pokroviteljima ovogodišnjeg izdanja Mirisa Božića: Dubrovačko-neretvanskoj županiji, Općini Konavle, Turističkim zajednicama Dubrovačko-neretvanske županije i Općine Konavle te Zračnoj luci Dubrovnik, partnerima: Muzejima i galerijima Konavala, Društvu prijatelja dubrovačke starine, KUD Čilipi, KUD Stjepan Radić, Gruda open, Srcem za Konavle, MNK Jadran Ljuta, Sub City centaru, DVD Grudi, Moto klubu Dvije rote, Udruzi mladih Konavoska brda i hotel More d.o.o. te svim posjetiteljima i medijima koji su ih pratili tijekom cijele godine.

Mirisi Božića, kao i sve druge aktivnosti Agroturizma Konavle, ne bi se realizirali na ovakvoj razini da nije vrijednih volontera, prijatelja i  članova udruge, koji su svojim nesebičnim radom doprinjeli realizaciji svih aktivnosti. Stoga se svima još jedanput zahvaljuju i ujedno žele sretnu i uspješnu 2020. godinu.

                                                                                                                  Jelena Gale Pregelj, mag.oec.

tajnica Udruge Agroturizam Konavle

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *