Input your search keywords and press Enter.

Završena Dubrovnik RUN liga 2016.

Iako su sve prognoze govorile da se stoji doma, u subotu se dvadesetak trkača točno u podne našlo zajedno na startu šeste utrke Dubrovnik Run Lige 2016 – Babin Kuk 7k.

Ova utrka je ujedno bila i finalna utrka Dubrovnik RUN Lige 2016. Prva tri mjesta s jucerasnje utrke Babin Kuk 7k osvojili su: Ž: 1. Maja Bonačić (31.34) 2. Doris Cvitić (34.59) 3. Nela Madeško (35.20) ; M: 1. Enis Hrustić (27.09) 2. Mario Kušar (28.58) 3. Ivo Dadić (29.43). Ostale rezultate svih sudionika i rezultate svih utrka dosada mozete vidjeti na RaceCollectoru! Prva tri mjesta DUBROVNIK RUN lige za 2016 su – Žene: 1. Maja Bonacic 2. Nela Madesko 3. Doris Cvitic ; Muškarci: 1. Enis Hrustic 2. Ivo Dadic 3. Mario Kusar.

Čestitke svima koji su sudjelovali na Dubrovnik RUN utrkama! Trčanje cestovno i tčanje u prirodi je definitivno najbolji vid rekreacije za sve generacije, nema lošeg vremena za trčanje, samo je možda vaša oprema loša i ista je razlog što ne trčite cijele godine! Ne slušajte ljude koji negativno govore o trčanju, oni samo time opravdavaju svoju lijenost i nezdrav način života! Odabir je samo na vama, želite li dugo i zdravo živjeti, ili ne. Jednostavno je. Trčanje je svakako dokazano da dugoročno pozitivno djeluje na zdravlje, i da od svih sportova najviše produljuje životni vijek.

Nije sezona gotova skroz. Dubrovnik RUN poziva sve trkače i šetaće na humanitarnu utrku “Stazom deva”  koja će se održati u čast “devama” (nosačima hrane tokom rata) u subotu, 3. prosinca, start će biti na magistrali u 11:00 ujutro, a trčati će se 2200m i 265m uspona. Po osobi je 50 kuna a sav prihod ide u humanitarne svrhe. 

STAZOM DEVA – IMPERIJAL UZVRAĆA UDARAC! Pogledajte i interesantan video tj poziv na utrku u video fomatu na FB stranici.

Organizator utrke Stazom Deva je Triatlon Klub Dubrovnik / uputstva za prijave i uplate na www.dubrovnik-triathlon.com a opće informacije nalaze se na FB stranici kluba! 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)