Input your search keywords and press Enter.

U ukupnoj dužini od oko 500 metara i površini od oko 4000 metara kvadratnih provedeni su radovi na sanaciji asfaltnog zastora u Dalmatinskoj ulici u Lapadu. Dubrovački gradonačelnik Mato Franković sa suradnicima obišao je saniranu ulicu, gdje vrijednost obavljenih radova iznosi 850.000,00 kuna s PDV-om.

 

Gradonačelnik se ovom prigodom susreo i s građanima koji su zahvalili gradskoj upravi na brizi za ovaj dio grada.

 

“Kao što smo čuli od građana ovdje, trebalo je 30 godina da dođe novi asflat u ovu ulicu, koja je iznimno važna je jer je ujedno i drugi ulaz u Lapadsku školu. Pokušat ćemo u ove četiri godine pokriti što više ulica u gradu kako bi se u budućnosti mogle samo redovno održavati. Imamo puno problema, poziva, traženja da se ulice asfaltiraju, radimo svoj maksimum. Upravo su u tijeku i radovi na Mostarskoj ulici, nakon čega idemo na Šipan”, najavio je gradonačelnik Franković. Osim novog asfaltnog uređenja ujedno je nagibima riješena oborinska odvodnja, što je ranije predstavljalo problem u nekim dijelovima ulice.

 

Na primjeru Dalmatinske pokazuje se i svrhovitost postojanja gradskih kotareva jer su članovi Vijeća Gradskog kotara Lapad, kako je rekao predsjednik Nikola Babić, ovdje bili spona između gradskih upravnih odjela i potreba građana na terenu.

 

Marijana Aksić Vitković
Glasnogovornica Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)