Input your search keywords and press Enter.

Otvoreni eko apel Komunalnim službama Dubrovnika i PU Dubrovnik – 51. vandalizam u Eko parku Ombla u Mokošici!
Zaustavite konačno vandale koji svako malo uništavaju Eko park Ombla u Mokošici !
Proteklih dana smo ponovo svjedoci novog vandalizma u Eko parku Ombla u Mokošici, 51. po redu! Prošli 50. vandalizam bio je 19. siječnja 2019!
Ovaj put su se vandali obrušili na novu kamenu fontanu… njezinu gornju kamenu krunu sa slavinom gdje se pije voda su opiturali crnom bojom i crnim sprejem. Okolo fontane su kamene klupe također ispisali crnim flomasterom! Da ih noću ne bi snimale kamere iznad, sa obližnjeg rasvjetnog stupa, istog su prije onesposobili tako da ne gori! Isto tako su dio željezne ograde iz dvorišta obližnje zgrade bacili na oleandre Eko parka!
Imali smo svi posla ovih dana sve to očistiti, s obzirom da djeca i mladi Mokošice koja piju vodu iz fontane Eko parka Ombla, često prislone lice i usne na slavinu što može biti opasno s obzirom da su premazane nezdravim bojama od strane vandala!
Pored toga što uništavaju Eko park Mokošica lijepe nam uvredljive poruke na stakleni izlog Eko centra!
U svezi ponovnog vandalizma u Eko parku požalili smo se našim FB prijateljima preko naše FB stranice.Svi su se zgrozili što sve čine vandali u proteklih 15 godina nad Eko parkom i Eko centrom u Mokošici pa nam savjetuju da se javimo odmah na Novu TV u emisiju Provjereno ili RTL u emisiju Potraga što ćemo i učiniti !
Hoće li se konačno nešto učiniti po pitanju vandalizma nad Eko parkom Mokošice za dobrobit djece i mladih Mokošice koji sva ova huliganstva zajedno s nama volonterima trpe već godinama!

„Čovječanstvo djeci duguje najbolje što im može dati“ (iz Konvedncije UN o pravima djece iz 1989. godine)

Voditeljica Eko centra Zeleno Sunce Mokošica: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *