Input your search keywords and press Enter.

Otvoreni eko apel Komunalnim i Hortikulturnim službama Grada Dubrovnika i Gruža!Do kada će ova zgrada za zapuštenim vrtom kod zelene place u Gružu biti ruglo Grada ?

… pitaju nas posljednjih mjeseci zabrinuto naši brojni sugrađani preko naših zelenih kontakata! Žale nam se naši sugrađni kako je ta nekada lijepa zgrada (bila je tu prije Pomorska policija) na gruškom obali sada sakupljalište mačaka lutalica a često se tu vide i pantagane! Građani predlažu da se ta zgrada odmah uredi, također njezin vrt te da tu bude Lučka kapetanija!
Dijelimo zabrinutost naših sugrađana (s obzirom da je balkon već malo napuknuo) kako je ova zapuštena zgrada zaista ruglo Gruža i Grada te da se odgovorne gradske, županijske i državne institucije trebaju čim prije sastati i riješiti ovaj gorući problem!
Gruška zelena placa je „trbuh Grada“ isto tako tu se vezuju razne strane jahte, izletnički brodovi i nije lijepo vidjeti ovu napuštenu i oronulu zgradu… pogotovo danas kada smo imućniji i kada to možemo brzo renovirati na radost i naših sugrađana i naših brojnih gostiju i turista.
Stoga idemooo …vrijeme je!

„Nemojmo se nikada umoriti u davanju domovini.“

Voditeljica zelenih kontakata za Grad i okolicu pri Gradu Dubrovniku: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *