Input your search keywords and press Enter.

Zamjenica Tepšić sudjelovala na preventivnoj aktivnosti “Zajedno protiv govora mržnje”

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić sudjelovala je danas na preventivnoj aktivnosti “Zajedno protiv govora mržnje” s naglaskom na govor mržnje na sportskim igralištima, a koju je organizirala Policijska uprava dubrovačko neretvanske županije.

Prilikom obraćanja djeci i mladima zamjenica Tepšić istaknula je kako riječ o hvalevrijednoj aktivnosti koja će sigurno pridonijeti da se svijest o toleranciji i uvažavanju drugoga ukorijeni u društvu i tako pomogne u stvaranju boljeg društva.

“Smatram da je iznimno bitno sustavno educirati sve naraštaje o važnosti tolerancije, ali i života u različitom društvu jer su to čimbenici koji nas motiviraju. Jasno je da djeca moraju učiti, ali moraju i iz doma ponijeti i stjecati pozitivne navike i naravno učiti i kako se navija. Ovim putem pozvala bih roditelje da svoju djecu odvedu na utakmicu Juga, koji je nama u Gradu možda najbliži, i gdje je jasno što je zajedničko navijanje”, kazala je zamjenica Tepšić.

Cilj preventivne aktivnosti “Zajedno protiv govora mržnje” je promicanje kulture dijaloga, tolerancije i nediskriminacije te sprječavanje svih oblika mržnje.

Marina Majić
Viši suradnik za informiranje
Gead Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *