Input your search keywords and press Enter.

Zamjenica Tepšić s učenicima Osnovne škole Marin Getaldić – Centar okitila božićnu jelku

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić u pratnji privremenog pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Mihom Katičićem obišla je danas Osnovnu školu Marina Getaldića, područna škola Centar gdje su s učenicima škole okitili božićnu jelku koju je donirao Grad Dubrovnik.

Prilikom posjeta školi zamjenica Tepšić kazala je kako je Grad donirao božićne jelke svim osnovnim školama i vrtićima kojima je osnivač Grad Dubrovnik sa željom da se potakne kreativnost, osjećaj blagdana i zajedništva kod najmlađih.

“Sve božićne jelke kao i betlehemi škola moguće je pronaći i putem aplikacije Dubrovačkog zimskog festivala koja pruža informacije s točnim lokacijama na kojima su ukrašeni borovi, jelke, jaslice i slični tradicionalni i vjerski motivi. Pozivamo roditelje da sa svojim najmlađima obiđu ova božićna drvca kako bi vidjeli što su njihova djeca sa svojim prijateljima i kolegama uz pomoć nastavnika i mentora napravila”, kazala je zamjenica Tepšić.

Podsjetimo, na kolegiju ravnatelja osnovnih škola održanome u studenome 2017. godine Grad Dubrovnik je preuzeo obvezu nabavke božićnih jelka za sve osnovne škole kojima je osnivač Grad Dubrovnik, podružnice i dječje vrtiće, a koje ukrašavaju učenici i djeca uz pomoć nastavnika i odgajateljica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *