Input your search keywords and press Enter.

Techne Summit Dubrovnik, interaktivno dvodnevno događanje koje okuplja investitore, poduzetnike i inovatore s područja Sredozemlja započelo je u petak, 3. svibnja, a na otvaranju je prisustvovala zamjenica Grada Dubrovnika Jelka Tepšić, pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž i pročelnik Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Marko Miljanić.
Glavna tema događaja je „Tehnologija. Inovacija. Talent.“, dok je cilj približiti priče iz hrvatskog poduzetničkog ekosustava globalnoj publici i ojačati položaj Hrvatske kao dinamične poduzetničke zajednice.

 

Zamjenica Tepšić je pozdravila sve sudionike i predstavila „Poštujmo Grad“, krovni projekt koji obuhvaća niz aktivnosti gradske uprave u postizanju održivog turizma, od kratkotrajnih pa dugoročnih infrastrukturnih projekata. Naglasila je kako je očuvanje baštine i osiguravanje najboljeg iskustva Dubrovnika posjetiteljima jedan od glavnih motiva ovog projekta, ali da su ipak u svemu tome najvažniji građani i da je bolja kvaliteta življenja koju gradska uprava nastoji osigurati na prvom mjestu.

 

 

 

 

Željka Surla
Viši stručni suradnik III

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)