Input your search keywords and press Enter.

Zamjenica Šimac Bonačić primila zlatnu ekipu Taekwondo kluba Shark

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Tatjana Šimac Bonačić primila je u utorak ekipu Taekwondo kluba „Shark“ predvođenu trenericom Sanjom Rosandić.

Taekwondo klub Shark prvi je takav klub u Dubrovniku, a postoji od 2012. godine i punopravni je član Hrvatskog Taekwondo saveza. U manje od četiri godine uspjeli su okupiti članstvo različitih generacija te ostvariti zapažene sportske uspjehe na brojnim natjecanjima i trima državnim prvenstvima. Na posljednjem državnom prvenstvu održanom 4. lipnja u Oroslavlju čak 12 članova kluba, između ukupno 150 natjecatelja, osvojilo je 24 medalje; od toga 13 zlatnih, 8 srebrenih i 3 brončane.
Trenerica Rosandić zamjenicu Šimac Bonačić upoznala je s dosadašnjim radom i ostvarenim rezultatima te najavila da će klub u listopadu biti domaćin i organizator natjecanja 1. Dubrovnik Open, koje će se održati u sportskoj dvorani u Gospinom polju. Zamjenica gradonačelnika čestitala je vodstvu i članovima kluba na dosadašnjim ostvarenim sportskim rezultatima te iskazala spremnost Grada u pružanju potpore organizaciji turnira u skladu s propisanim procedurama i mogućnostima.
Prijemu je nazočilo troje „zlatnih“ članova kluba: Daria Margeta, Ivana Pavlić i Karlo Maškarić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *