Input your search keywords and press Enter.

Zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić i pročelnik UO za obrazovanje,šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić posjetili su u srijedu osnovnu školu „Osojnik “u kojoj je od prije dvije godine smješten i dječji vrtić „Ježići“.

Ravnateljica O.Š. „Mokošica“, te ujedno i područne škole „Osojnik“, Petra Đapić, ravnateljica Dječijih vrtića Dubrovnik Boja Mustać i predsjednik vijeća mjesnog odbora Osojnik Mario Gverović  predstavili su svoje nove prostorije i igralište kojim raspolažu. Sudionici obilaska izrazili su zadovoljstvo jer se povećao broj djece a i na inicijativu roditelja djece s Osojnika, ove godine oformila se još jedna vrtićka  skupina za koju je Grad Dubrovnik iz proračuna izdvojio 120 tisuća kuna, te sada vrtić Ježići ima dvije skupine. Pročelnik Katičić izjavio je kako posebno veseli porast broja učenika u školi, te se već sljedeće godine broj učenika s 8 porasti na 12.

U sklopu obilaska, posjećen je i novootvoreni klub mladih Komolac. Zamjenica Šimac Bonačić ističe kako je ovo novost u ovogodišnjem proračunu gdje se za klubove mladih u Komolcu, Mokošici i Orašcu osigurala posebna stavka u iznosu od 200 tisuća kuna. Klub mladih Komolac za uređenje infrastrukture i opremanje kluba dobio je 80 tisuća kuna sredstva kojima su uredili prostor. Dodatno oplemenjivanje klubova mladih Grad Dubrovnik ostvariti će zajedno s Europskim domom tako što će zajedno raditi na kreiranju programa namijenjenih za provođenje u klubovima  mladih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *