Input your search keywords and press Enter.

Zamjenica Šimac Bonačić na priredbi posvećenoj Godini sv. Vlaha u OŠ Marina Getaldića

Zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo, Miho Katičić nazočili su svečanoj priredbi Osnovne škole Marina Getaldića posvećenoj Godini svetog Vlaha.

 

Glazbeno-recitatorski program, izložbu kao i ostale popratne sadržaje učenici i učenice i njihovi mentori posvetili su svetom Vlahu i godini posvjećenoj njemu, te se i na taj način pridružili obilježavanju ove velike obljetnice.

“U godini smo kada naša djeca osnovnih škola prikazuju svoje viđenje svetog Vlaha. Kroz ove priredbe naših osnovnoškolaca vdijeli smo erupciju talenata i ponosni smo što imamo ovakvu djecu, ali i pedagoge, nastavnike i učitelje jer ih oni uče o svemu tome. Uče ih kako poštivati i voljeti baštinu i tu ljubav prenositi na iduće genracije”, kazala je Tatjana Šimac Bonačić dodajući kako su do sada posjetili četiri osnovne škole te da je nemoguće izabrati koja je škola pripremila bolju priredbu s kojom obilježavaju Godinu svetog Vlaha.

Podsjetimo, u ovoj godini sve dubrovačke osnovne škole po jedan mjesec posvetile su gradskom parcu. Nakon ožujka, u kojemu je Godina svetoga Vlaha obilježena u Osnovnoj školi Lapad, travanj je bio mjesec svetoga Vlaha u Osnovnoj školi u Orašcu. Svibanj je bio rezerviran za Osnovnu školu Mokošica, a na početku nove školske godine mjesec svetog Vlaha rezerviran je za Osnovnu školu Marina Getaldića nakon koje slijede preostale dvije osnovne škole.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *