Input your search keywords and press Enter.

Zamjenica primila mlade iz prijateljskog grada Bad Homburga

Zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić i zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su danas članove mladog benda Skool Fighters iz prijateljskog grada Bad Homburga i njihove mentore.

Oni su proteklih nekoliko dana boravili u Dubrovniku, u okviru projekta razmjenu mladih gradova prijatelja. U pravilu svake godine jedan mladi bend iz Njemačke dolazi na gostovanje u Dubrovnik, uglavnom na završni Forum mladih Grada Dubrovnika. Tako su i ovogodišnji gosti nastupili u petak na taraci Revelina, gdje je održana priredba “Gotovo je, gotovo!”, a domaćini su im bili mladi dubrovački band Rock Palace.

Zamjenica Tepšić zahvalila im je na dolasku i nastavku suradnje između dva grada, a gosti su prenijeli svoje zadovoljstvo boravkom i nastupom u našem gradu te najavili uzvratni posjet dubrovačkog benda. Tako će dubrovački Rock Palace Bend krajem kolovoza gostovati na Festivalu mladih Laternenfest u Bad Homburgu. Na taj se način nastavlja dugogodišnja suradnja gradova prijatelja kroz razmjenu mladih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)